Algemene verordening gegevensbescherming Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT 

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Ivan-it, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren verstrekt. Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren kan de volgende persoonsgegevens verwerken: 

  • Uw voor- en achternaam 
  • Uw adresgegevens 
  • Uw telefoonnummer 
  • Uw e-mailadres 
  • Uw IP-adres 

WAAROM YOGA EN PILATES STUDIO YOLANDE VAN KESTEREN GEGEVENS NODIG HEEFT

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht. 

HOE LANG YOGA EN PILATES STUDIO YOLANDE VAN KESTEREN GEGEVENS BEWAART

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. 

DELEN MET ANDEREN 

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK 

Op de website van Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

GOOGLE ANALYTICS 

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren bij Google zoekresultaat pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren heeft hier geen invloed op. Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren heeft Google geen toestemming gegeven om Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@yolandevankesteren.nl. Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. 

BEVEILIGEN 

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren op via info@iyolandevankesteren.nl. yolandevankesteren.nl is een website van Yolande van Kesteren.

Yoga en Pilates studio Yolande van Kesteren is als volgt te bereiken: 

Postadres: Boekerslootlaan 7, 2201 BT  Noordwijk
Vestigingsadres: Nieuwe Zeeweg 70B, Noordwijk
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 28092865
Telefoon: 06 – 5197129
E-mailadres: info@yolandevankesteren.nl